Folkbåtens dag på lördag

Kom ihåg att anmäla er till Folkbåtens dag som kommer att ske i Göteborg nu på lördag 22 april.

Anmäl er senast torsdag här eller på telefon till Donald Bratt, 08-534 403 32.

Det går inte att parkera i direkt anslutning till Långedrags Segelsällskaps klubbhus. På kartan visas bra ställen att parkera i närheten med bokstaven P. Gäster med minifolkbåtar kan givetvis köra till klubbhuset och lämna av dem. Längst nere till höger i bilden finns även närmaste spårvagnshållsplats, Långedrag.

Inbjudan:

Svenska Folkbåtsförbundet och Västkustens folkbåtsflottilj bjuder in gamla och nya Folkbåtsentusiaster att fira den första Folkbåtens sjösättning som ägde rum den 23 april 1942 vid bröderna Olssons båtvarv på Arendal Hisingen. Av praktiska skäl firar vi detta den 22 april.

Vi träffas i Långedrags SS klubbhus 22 april klockan 10.30. Vi serverar kaffe och smörgås. Långedrags SS klubbhus ligger på Solhöjdsgatan 16.

Sedan åker vi till födelseplatsen på Hisingen som ser annorlunda ut nuförtiden.

Efter detta återvänder vi till klubbhuset där vi bjuder på en bit mat, minifolkbåtssegling och samkväm. Dagens aktiviteter slutar vid femtiden.

Vi behöver din anmälan för att vi vill veta hur många som kommer för mat och transporter. Anmäl dig på https://goo.gl/forms/5NMEYlfIPOOTUJbp2

Svenska Folkbåtsförbundet och Västkustens folkbåtsflottilj

Kommande evenemang

Sponsorer