Folkbåtsbörsen: SWE–7 bortskänkes

SWE-7 fra 1941 gis bort til en med kjærlighet for Nordisk Folkebåt.

Da jeg nylig tok opp båten for vinterlagring, oppdager jeg at flere av kjølboltene (kölbultarna) er rustet i stykker og at kjølen er i ferd med å løsne fra skroget. Dette er en utbedring jeg verken har ressurser eller kapasitet til å utbedre.

Jeg ønsker derfor å gi båten til noen som mener seg i stand til å ta vare på den bedre enn det jeg tror jeg er. Båten har vært i bruk av undertegnende de siste 21 årene. Jeg har foretatt en rekke utbedringer i løpet av denne tiden. Mast og bom i tre, samt seil følger med.

Segelnr: SWE-7
Bygget: 1941 av Sverrevarvet i Göterborg, Sverige.
Båtnavn: Gumman (Fobi)
Båten befinner seg for tiden i vinteropplag i Oslo, Norge.

Petter S. Rosenlund
Email: petter.rosenlund@online.no

Kommande evenemang

Sponsorer