Mer info om några kappseglingar 2022

Guldpokalen i Kiel

Inbjudan och andra officiella dokument finns på Kieler Woches sida på manage2sail.

Danska mästerskapen i Grenå

Så här skriver Dansk Folkebådsklub om sitt jubileum som hålls under Danska mästerskapet:

/) Et event for alle med kærlighed til Folkebåden /)

Den rynkede dame fylder 80 år, og det skal fejres! En fejring, der både tager form som et internationalt Danmarksmesterskab og en flydende bådudstilling af Nordens smukkeste båd – den Nordiske Folkebåd. 

Nordisk Folkebåd, blot kaldet Folkebåd i folkemunde, er et stykke flydende nordisk design, der bygger på stolte bådebyggetraditioner – endda optaget på UNESCO’s liste over immateriel kulturarv. Den klinkbyggede båd fra 1942 tiltrækker den dag i dag Danmarks bedste kapsejlere, skarpeste æstetikere, braveste tursejlere, sejeste unge og stærkeste ældre. Dem har vi tænkt os at samle til et brag af en fejring, der netop skal rumme alt det, Folkebåden leverer på – fællesskab, passion, livsnydelse.

Grenaa Sejlklub inviterer i samarbejde med FABLE – Foreningen af Aktive Bevaringsværdige Lystfartøjer i Ebeltoft og Dansk Folkebådsklub til 80-års fødselsdag og Danmarks Idrætsforbunds Danmarksmesterskaber for Nordisk Folkebåd. Det hele løber af stablen d. 30. juni til d. 2. juli 2022. Man er hjertelig velkommen, hvad enten man kommer sejlende eller kørende forbi til en enkelt moleøl eller har lyst til at deltage i alle festlighederne!

Mere information vil blive delt løbende på vores hjemmeside folkebaad.dk samt begivenheden på Facebook. For de kapsejlende deltagere vil al relevant information vedrørende DIF-DM være at finde på Manage2Sail (hyperlink følger). 

Kommande evenemang

Sponsorer