Folkbåt på Båtmässan i Göteborg 4–12 februari

Foto: Lennart Magnusson

Svenska Folkbåtsförbundet ställer ut en folkbåt på Båtmässan i Göteborg 4–12 februari. Det blir 2022 års SM-vinnare Emilie, Lennart Magnussons SWE–1390 byggd av Brandt-Møller. Mässan är öppen dagtid båda helgerna under perioden och kvällstid under vardagarna däremellan. Kom förbi och säg hej om du är intresserad av att segla och kappsegla folkbåt.

Medlemmar som är intresserade av att bemanna montern kan höra av sig till per e-post till Lars Wramner, larswramner@gmail.com. Planen är att man ansvarar för ett eller flera pass om fyra timmar, två pass finns lördagar och söndagar och ett kvällspass måndag till fredag. Det är lämpligt att vara två stycken så tag gärna med någon, till exempel gastar eller rorsmän. Den som gör detta får ett personligt utställarkort som gör att man kan gå på mässan när man vill utöver tiden man representerar folkbåten och förbundet.

Foto: Lennart Magnusson & Bjarne Jönsson

Kommande evenemang

Sponsorer