Folkbåtsbörsen: Folkbåt köpes

Skulle vilja skaffa en (trä)folkbåt i gott skick. Den behöver på inget sätt vara perfekt, men bör vara sjöduglig (förutsatt vanligt vårunderhåll).

Jag är intresserad av att lära mig träbåtsvård och -renovering (det är en av orsakerna till att jag vill skaffa en folkbåt), men om båten kräver omfattande jobb bara för att den ska gå att segla finns nog risken att projektet aldrig riktigt kommer igång. I övrigt är jag ute efter ”enkel och traditionell” snarare än ”alla bekvämligheter”.

Jag befinner mig i Finland men misstänker utbudet är bättre på den här sidan Bottenviken. Om en plastbåt skulle intressera så har jag en Albin Vega att bjuda i utbyte, men direkt köp går förstås också bra. Ta gärna kontakt via epost om du har något passligt objekt!

Kristian
kristian.lumme@gmail.com

Kommande evenemang

Sponsorer