Inbjudan till brainstorming inför Guldpokalen i Helsingfors

Planeringen inför 2016 års stora folkbåtshändelse, Guldpokalen i Helsingfors, börjar ta fart. Sommarens svenska 16:e plats ska bytas mot något bättre tycker Anders och Hans, som bjuder in till idékväll i januari.

INBJUDAN

till brainstorming inför Guldpokalen i Helsingfors.

Välkomna alla skeppare och gastar som siktar på Helsingfors onsdag 13 januari 18:00.

Mötesplats: Nygränd 2, Gamla Stan i Stockholm (Snickarmästarföreningens lokaler)

Seglarvänner,
Efter årets Guldpokal i Warnemünde kunde vi än en gång konstatera att vi ligger en bra bit efter våra tyska och danska konkurrenter. Bästa svenska båt på 16:e plats!!! Det är ju verkligen inte bra.

I samband med den synnerligen trevliga regattamiddagen satt vi några stycken svenska seglare och funderade på vad vi kan göra för att närma oss toppen igen. Vid denna tidpunkt på dygnet var vi mycket kreativa och bestämde att vi sätter igång ett projekt som vi genast döpte till, MINST TOPP TIO i HELSINGFORS

Hur då då??? Jo: tänk om, tänk fritt, tänk nytt och kanske backa bandet lite. Se på oss själva och våra båtar med kritiska ögon. Hur tänker vi? Hur trimmar vi? Hur ser vår utrustning ut? Hur taktiska är vi??
Det vill säga, resonera öppet, tillsammans, om varje liten detalj. Berätta för varandra hur vi gör. Fundera på vad vi kan göra bättre!! Kanske ska vi rent av lätta lite på träningsförbudet?

Hur ser våra båtar och bottnar ut? Et cetera, et cetera, gå in i detalj och fundera på vad vi kan göra bättre och vad vi kan förbättra.

Ok, så långt är det väl en bra tanke, men hur går vi vidare så här när säsongen närmar sig och åtminstone båtarna har gått i ide?
Jo, vi samlas i Snickarmästarföreningens lokaler på Nygränd 2 i Gamla Stan, Stockholm, för en kreativ o spännande diskussionsafton.

Mat och dryck kommer att serveras till det facila priset av 100 kr. Övernattning kan ordnas.

En agenda som punktar upp olika diskussionsområden kommer att tas fram och målet är också att bjuda in några särskilt utvalda för att hjälpa oss på traven att tänka ”utanför boxen”. Till exempel vice chefsideolog Hörberg och universalgeni Björnberg. Juniormedlemmar är särskilt välkomna med idéer.

Vi kommer även att informera om det senaste vi vet, gällande GP i Helsingfors, när det gäller praktiska detaljer som färjor, inkvartering, basen för seglingarna, banområde etc.

Hjärtligt välkomna och svara till Anders eller Hans senast 9 januari.

MINST TOPP TIO i HELSINGFORS!

Hälsningar
Anders och Hans

Anders Olsen
070 3917522
a_olsen@tele2.se

Hans Torlén
070 5170949
ht@enerplan.se

Kommande evenemang

Sponsorer